Lovisastudion

augusti 29, 2011 at 8:30

· Kategori: Work

Halva söndagen gick nog åt att städa ut i studion på Lovisagatan 6, den mindre av dom två studion som finns på Lovisagatan 6. Vi rensade bort alla våra Elinchrom-grejer och ställde dom i förrådet längst bak i studion. Tobias hade köpt hyllor där vi har sorterat all annan utrustning snyggt och prydligt så ni som vill hyra vår studio för en dag eller en halv dag kan välja att använda elinchrom-grejer som kommer vara lite billigare. Efter att ha städat och gjort rent så monterade vi upp den härliga Profoto-utrustningen som vi fick in i fredags. Det känns härligt, fräscht och prydligt. Känns som en riktig reboot på vår verksamhet på den minsta gatan på Östermalm med nummer 6 brevid dörren.

Half the sunday went to clean up and reorganize our studio at Lovisagatan 6. We took away all of our Elinchrom-equipment and put it in the storage room in the back of the studio. Then we set up the new Profoto-equipment we got delivered to us on Friday. It feels like a reboot to our workplace at Lovisagatan 6.

1 Kommentar
  1. #1 • Skinny har den 29.08.2011 skrivit:
     

    Snyggt jobbat!

Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed