Ni glömmer väl inte bort

augusti 30, 2011 at 22:19

· Kategori: Photography


Ni glömmer väl inte bort att titta på Svenska Hollywoodfruar varje måndag? Susanne som jobbar som Isabel Adrians assistent var för några veckor sen på besök i Sverige. Här är 2 bilder till från den gången. Dom togs på en väldigt underskattad, och av mig väldigt överanvänd plats, Strandvägen.

For all of you who live in Sweden, don’t forget to watch Swedish Hollywoodwives every monday. Susanne who is Isabel Adrian’s assitant visisted Sweden a few weeks ago. Here are two of the shots from that time.

1 Kommentar
  1. #1 • David Thunander har den 29.09.2011 skrivit:
     

    Snygg tjej det där & sköna bilder!
    Gillar bruset (du lägger in i efterhand?) i bilderna.

Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed