Nya leksaker tack

november 21, 2011 at 22:02

· Kategori: Photography, Thoughts, Tips

Tidigare i år släppte Fujifilm en större kompaktkamera (X100) med fast objektiv, designen är väldigt retro och jag tycker den är otroligt snygg. Sen att det fasta objektivet är skarpt som tusan och sensorn är av samma storlek som dom billigare systemkamerorna (APS-C) gör att bildkvaliten blir betydligt bättre än dom vanliga kompaktkamerorna. Men det är en sak som stört mig, att det är just ett fast objektiv som inte går att byta ut, den är fastsvetsad i kameran. Det går däremot rykten om att Fujifilm ska släppa en kamera i nästan samma design, storlek och specifikationer som Fujifilm X100 men med utbytbara objektiv. Jag hoppas verkligen att dom gör det, för isåfall blir jag nog väldigt sugen på att byta in min PowerShot G11 mot en mindre spegellös systemkamera.

0 Kommentarer
Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed