30årsfesten

november 28, 2011 at 22:49

· Kategori: Friends, Party, Thoughts

I lördags hade jag och Caroline vår gemensamma 30-årsfest. Det togs en hel del rätt så galna bilder, ett antal blev oskarpa p g a jag helt enkelt inte tittade så mycket på hur bilderna blev när jag tog dom. Men vi hade väldigt roligt och ett stort tack till Carro, mina föräldrar, hennes föräldrar och ett stort tack till Maria som jag kände höll i många trådar för att denna fest blev så lyckad som den blev. Tack till alla vänner som kom och hade roligt med oss. Till er som inte kunde komma så hoppas jag på att vi återses på en fest längre fram som blir lika bra om inte bättre.

 

1 Kommentar
  1. #1 • Lisa har den 30.11.2011 skrivit:
     

    Hejsan! Skulle inte du kunna säga grattis till Hanna Fransson som fyller 18 år idag?(onsdag) hon är själv fotograf och ser dig dom en förebild. Tror hon skulle bli väldigt glad eftersom att hon tycker du är så himla duktig! På Facebook heter hon Hanna Fransson eller så når du henne via mail Franssonhanna@hotmail.com ha det bra!

Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed