Fujifilm X-Pro 1

januari 8, 2012 at 18:42

· Kategori: Photography, Shopping, Thoughts, Tips

Imorgon börjar den stora elektronikmässan CES i Las Vegas och en kamera som väntas presenteras där är Fujifilm X-Pro 1 som är en vidareutvecklning av kompaktkameran X100 som släpptes under 2011. X-Pro 1 har ungefär samma design och storlek som X100, den stora skillnaden ligger i att med X-Pro 1 kan du istället för att bara ha den icke-utbytbara optiken som satt på X100 och motsvarade 35mm är X-Pro 1 en spegellös systemkamera i snygg utförande. Jag ser fram emot att den här kameran släpps och hoppas att se lite mer specifikationer och även hur bildkvalitén är. Känner jag mig nöjd så kommer jag sälja min PowerShot G11 och köpa denna lilla systemkamera som är lätt att ha med på resande fot.

0 Kommentarer
Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed