Längtar till sommaren

januari 24, 2012 at 20:40

· Kategori: Thoughts, Travel

Det känns som om det var nyss det var sådär härligt varmt och jag var i Spanien tillsammans med Maria, vi gick upp varje morgon till ett fint väder, det var varmt och härligt. Jag tog bilen till affären, köpte färskt bröd och vi åt frukost tillsammans. På takterassen kunde vi blicka ut över takåsarna och långt bort kunde vi se salthögarna från saltutvinningen. Det har gått mer än ett halvår sen vi var där men det är inte så lång tid kvar tills vi åker förhoppningsvis dit igen. Sist jag var där i Oktober så passade jag ju även på att sätta upp några tavlor på bilder jag hade tagit från vår resa dit i Juli. Men innan Spanien ska vi hinna med ett annat härligt resemål, Miami Beach.

0 Kommentarer
Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed