Acute B2 AirS

januari 30, 2012 at 22:52

· Kategori: Photography, Shopping, Tips, Video

Efter tips från Tobias Björkgren har jag bestämt mig för att byta ut dom resterande Elinchrom-prylarna jag har mot ett litet Profoto-kit som jag kan ha med mig då jag bara behöver en studioblixt, exempelvis när jag fotar utomhus på dagtid och behöver slå ut motljuset. Dessutom är det ett bättre alternativ till min Canon Speedlite-blixt när jag behöver en blixt för olika typer av reportagejobb. Med Acute B2 får jag ett huvud som bara passar till detta aggregat men alla ljusformar till ProFoto passar även till detta huvud. Bra va? Det blir dessutom ett bra komplement till vårt övriga on-location kit som vi har friköpt till studioföreningen, Pro 7b med två blixtar.

I dessa videos får du se lite grann om hur detta kit används och hur litet men effektivt det är. Längtar efter att få den och börja använda den snart.

0 Kommentarer
Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed