En dag som aldrig tog slut

februari 24, 2012 at 22:46

· Kategori: Photography, Work

Idag var jag i studion lika mycket som min studiokollega Tobias brukar vara varje dag, jag o andra sidan är inte där hela tiden då jag försöker hinna med lite annat i mitt liv som att laga mat, tvätta kläder, baka och ta mina milslånga löpturer runt sjöarna här i Råsunda. Så fort jag vet att jag inte behöva fota något i studio så förlägger jag arbetet hemma för att hinna med vardagliga sysslor. Det var dock en helt annan femma igår, jag var i studion från kl 9 till 19 och hann göra som tre olika jobb åt samma kund. Det sistnämna var nog det mest lugna av dom, plock med kläder. Efter att assistent för veckan; Rasmus tog några backstagebilder (dom två sista som ni ser) så kan vi konstatera att jag ser lite fånig ut när jag står på en pall och lutar mig neråt.

0 Kommentarer
Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed