Soft light portrait

februari 27, 2012 at 22:18

· Kategori: Photography, Work

Jag hittade den här bilden när jag bläddrade igenom ett par gamla jobb jag gjorde tillsammans med Beatrice åt tidningen S. Vi skulle intervju Noppe Lewenhaupt inne på Noppes, där vi egentligen inte fick fota, vi fotade på övervåningen istället. Det var så dunkelt och mörkt där så jag höll faktiskt helt seriöst på att somna under tiden Bea intervjuade honom. Hade det inte varit för en påhittig praktikant som dunkade till mig så hade jag nog hamnat i en väldigt pinsam situation. Här använda jag mig av en väldigt enkelt ljussättning, ett blixthuvud och en softbox som riktades snett ovanifrån gav ett väldigt mjukt ljus. Utrustningen för övrigt som jag använda var en Canon 1Ds Mark III och Canon 50mm/1.4-objektiv. Slutartiden är på 1/80s, bländare 2.8 och ISO 500.

0 Kommentarer
Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed