18.50

mars 26, 2010 at 18:50

· Kategori: Everyday, Photography

Idag var jag med min PRAO-elev Isabelle och instruerade henne i the art of street-photography. Vi lekte helt enkelt vardagspaparazzis inifrån bilen på olika ställen i city. Strax innan vi ska åka dök Kissie upp i sökaren och jag knäppte av. Small world I guess. Jag såg även min vän Fredrik Hanefalk( även känd som The Artist Formerly known as Fred Hane) som åkte förbi i sin lilla think-outside-the-box bil.

Today I was with my student Isabelle and instructed her in the art of street photography. We were acting as a pair of paparazzis shooting from inside of my car at different places in the city. Just before we were about to go home the swedish blogger Kissie showed up in my finder. Small world I guess. I  also saw Frederk Hanefalk (also known as The Artist Formerly known as Fred Hane) who drove by in his little think-outside-the-box car.

5 Kommentarer
 1. #1 • Micha har den 26.03.2010 skrivit:
   

  hej, hur e det? Jätte fin blogg. 🙂

 2. #2 • pucko wallentin har den 26.03.2010 skrivit:
   

  fin blogg! fin bild på kissie!

 3. #3 • A V A ✫ Z T A R har den 26.03.2010 skrivit:
   

  Vilken härlig blogg du har! Har nog aldrig spenderat såhär lång tid på en nyupptäckt blogg!! Bloglovin’ direkt!! =)

 4. #4 • Jenny har den 28.03.2010 skrivit:
   

  Haha coolt, nu när du skrivit Kissies namn i din blogg så kommer du säkert få en massa nya läsare hehehe

 5. #5 • Pavel har den 29.03.2010 skrivit:
   

  Herregud, det sista jag vill ha är en massa fjortisar som läser denna blogg!

Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed