Rocky

mars 27, 2010 at 11:07

· Kategori: Everyday, Work


© Martin Kellerman

Här är Rocky-strippen när han har en praktikant hos sig, det beskriver nästan exakt hur det är att vara praktikant hos mig. Tycker jag i alla fall. För er som inte förstått hur min sida fungerar så ska man klicka på bilden för att se den STÖRRE!

This is Rocky-strip when he has an intern with him, it describes almost exactly what it’s like to be an intern with me. For those of you who do not understand how my page works – click on the image to see it in a larger size!

2 Kommentarer
  1. #1 • Jenny har den 28.03.2010 skrivit:
     

    Klockren

  2. #2 • Pavel har den 29.03.2010 skrivit:
     

    Jag visste att du skulle säga så med tanke på att det var så våra dagar såg ut. Allt utom luftgevärsskytte!

Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed