Fest hos Bea

mars 14, 2012 at 22:02

· Kategori: Everyday, Friends, Party

Efter att vi landade runt kl 18 på Arlanda i Lördags så for vi direkt hem för att duscha, packa upp och byta om. Tanken var att vi skulle gå på fest hos min kompis Bea som fyllde 25 dagen efter, det blev bara jag som åkte dit för Maria var helt utmattad efter flygturen. Jag hade några reservkrafter kvar och begav mig till en fest med Bea i centrum. Under kvällen pågick det en improviserad lek som hette ”montera ihop hyllan” när deras DVD-hylla fick för sig att rasa sådär 5 ggr. Jag har försökt att inte ta med dom pinsammaste bilderna utan det här är faktiskt rätt snälla bilder som jag lagt upp. Av mig och Maria fick hon en liten påse från VS.

0 Kommentarer
Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed