NYC

mars 29, 2010 at 1:55

· Kategori: Photography, Thoughts, Travel

Imorgon sticker Bea till New York, jag hoppas att hon får det riktigt roligt och ser en hel del sköna människor på gatorna. Själv ska jag snart börja planera vidare på min tripp till Amsterdam och hoppas få komma iväg till staterna igen i slutet av sommaren. God Natt!

Tomorrow Beatrice will board a plane to New York together with her boyfriend, I hope she’ll have a nice time over there and sees a lot of the city and cool people on the streets. And myself, I will start planning on my trip to Amsterdam and hope to get away to the States again in late summer. Good night!

4 Kommentarer
 1. #1 • Linnéa har den 29.03.2010 skrivit:
   

  Visst är tjejen på bilden finsk och var i Egypten för två veckor sen? 🙂

 2. #2 • Pavel har den 29.03.2010 skrivit:
   

  Jadu, jag har ju ingen aninig om hurvida hon är finsk eller har varit i Egypten då jag precis inte stannade varenda person jag fotade som gick gåendes på gatan i New York för att sedan förhöra dom!

 3. #3 • Linnéa har den 29.03.2010 skrivit:
   

  Svar: haha oj sorry, trodde det var hon som var bea 😛 men nästan 100 på att hon var på samma hotell som mig i egypten för 2 veckor sen, haha

 4. #4 • Melinda Dalin har den 29.03.2010 skrivit:
   

  Hejsan! Du får jättegärna kika in min på blogg och kolla på bikinin som jag har designat 🙂 Den är grym! Mouhahah. Hare gött.

Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed