Songs for me (and my baby)

mars 29, 2010 at 9:58

· Kategori: Inspiration, Music, Video

The Motorhomes var ett band som hann släppa 2 skivor och göra ett flertal livespelningar i Sverige under 5 av deras aktiva år tills dom upplöstes. Sångaren Mattias Edlund bestämde sig för att lämna bandet 2004 när dom arbetade på sin tredje skiva men har nu gjort comeback som soloartist under namnet John ME. Into the night var den första låten jag hörde med The Motorhomes och deras debutskiva (som är den bästa av dom två) är en skiva jag fortfarande älskar att lyssna på. Du som har Spotify kan lyssna på skivan genom att klicka här!

The Motorhomes was a band that managed to release 2 albums and make a several live shows in Sweden during 5 of their active years until they disbanded. The lead singer, Mattias Edlund, decided to leave the band in 2004 when they worked on their third album, but made a comeback as a solo artist under the name John ME just a year ago. Into the night was the first song I heard by The Motorhomes and their debut album (which is the best of them two) is an album I still love to listen to. Click here to listen to the album on Spotify.

2 Kommentarer
 1. #1 • Jan S har den 31.03.2010 skrivit:
   

  Men vaaa!
  Long distance runner är ju såååååå mkt bättre 😀
  THE MAN! CONGAS! I WANNA MAKE YOU SING! PSALM!!!

 2. #2 • Pavel har den 31.03.2010 skrivit:
   

  Den var kanske gladare iofs 😛 båda är väl lika bra, synd att dom inte fortsatte som sagt. Dom var sjukt grymma live!

Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed