ByeBye Megahype

mars 30, 2010 at 16:21

· Kategori: Thoughts, Work

Under 1,5 år har jag suttit på Surbrunnsgatan 4 och det härliga skivbolaget Megahype. Här har man samsats med andra fotografer, frilansjournalister (även Bea var med en sväng), musikproducenter och annat löst folk. Men imorgon blir det min sista dag som jag har nyckeln till denna härliga kontorsplats. Sedan Februari har jag även kontorsplats/studio på Högalidsgatan 32B och det är just anledningen till att jag flyttar, jag behövde en studio i innerstan. Tack Leo och alla ni andra som jag träffat, jag kommer självklart att hemsöka ert härliga kontor när jag har vägarna förbi.

I’m moving to a new office/studio and therefore leaving my old office at the record company Megahype.

0 Kommentarer
Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed