Bianchi Cycles & Café

april 23, 2012 at 21:47

· Kategori: Food, Tips

Bianchi Cycles & Café är en kombination av en cykelaffär och ett italienskt café. Inredningen är väldigt originell med cyklar hängandes här och där. Maten och kaffet smakar bra men det fanns verkligen något som drog ner stämningen denna dag då vi beslutade oss för att äta en liten lunch där. Vi hade fått maten, som jag fick springa och jaga efter (då servitören som bar ut den gick aldrig så långt som till vår del av caféet) och väntade på att få var sin kopp cappuccino som aldrig dök upp. Då frågade jag en av tjejerna som jobbade där, som dessutom var samma tjej som tagit min beställning, varpå hon med otrevlig ton svarar ”vi har gått ut flera gånger med kaffet utan att få någon respons”. Men jag vet ju att de inte har gått ut och ropat ut min beställning, det hade vi definitivt hört. Jag blev väldigt chockad av att hon började tjafsa tillbaka och be oss att gå och beställa på nytt vid kassan.

0 Kommentarer
Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed